Jonatan


Jag är fascinerad och intresserad av kroppen som form här på jorden, hur man vårdar och känner av den på bästa sätt…hur man reser i, tillsammans och utanför den.

Annonser

2 tankar om “Jonatan

  1. Hej! Efter att ha läst inläggen om sprängtickans fördelar undrar jag vad so händer med dess antioxidanter vid kokning. det är ju väl besrkivet att antioxidanter förstörs vid uppvärmning. hur ser du på detta?
    MVH Karin

    • Hej! Jag är inte så påläst om detta men vet att vissa antioxidanter skadas vid hög upphettning men tänker nog bara att det kanske inte gäller alla? Har hört att man frigör vissa ämnen i chaga genom att lägga den i sprit under längre tid (glömt vad metoden heter). Dessa ämnen ska inte gå att få ut via kokning, eventuellt kan det ju vara så att de förstörs då, vilket ger mening med det du säger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s